Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ρεβάνι με Πόπη

Πώς να φτιάξετε ρεβάνι με παπαρούνα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Για να ετοιμάσουμε το γλυκό μας, πρώτα βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού στο σιρόπι που αρχίζει να βράζει, το βράζουμε για άλλα 5 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Για τη ζύμη του κέικ, χτυπήστε καλά τα αυγά και τη ζάχαρη σε ένα βαθύ μπολ.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι και το γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε, θα πρέπει να ανακατέψετε καλά τα υλικά για να μην υπάρχουν σβώλοι μέσα. Ρίξτε το μείγμα που προκύπτει στο λαδωμένο ταψί.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  6. Κόβουμε το κέικ μας 2-3 λεπτά αφού το βγάλουμε από το φούρνο, όταν περάσει η πρώτη θερμοκρασία, και περιχύνουμε το σιρόπι μας που έχει κρυώσει και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Μπορείτε να καταναλώσετε το γλυκό μας και χωρίς σαντιγί με αυτόν τον τρόπο.
  7. Πριν σερβίρουμε το ξεκούραστο γλυκό μας, ετοιμάζουμε τη σαντιγί, την απλώνουμε καλά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  8. Για να ετοιμάσετε τη σαντιγί, αρκεί να χτυπήσετε το γάλα και τη σαντιγί σε ένα βαθύ μπολ για περίπου 7-8 λεπτά, όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο περισσότερο θα φουσκώσει η σαντιγί σας.
  9. Κόβουμε και σερβίρουμε το γλυκό μας που το στολίσαμε με σαντιγί για να μην χαλάσει στο σερβίρισμα. Καλή επιτυχία σε όποιον θα προσπαθήσει 🙂

Συνταγή Poppy Revani με φωτογραφία

Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη
Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη
Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη
Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη
Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη
Ρεβάνι με ΠόπηΡεβάνι με Πόπη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button