Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατασκευή Beyti στο Σπίτι

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για το Beyti στο σπίτι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Κόβουμε 2 κομμάτια φύλλο στη μέση για τους κεφτέδες. Ζυμώνουμε και ξεκουράζουμε 400 γρ κιμά, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, 1 αυγό.
  2. Για τη σάλτσα? Θα προσθέσουμε τον πολτό καυτερής πιπεριάς, τον τρίφτη ντομάτας, αλάτι στην επιθυμητή ποσότητα και τηγανίζουμε με λάδι και βούτυρο.
  3. Αφού κόψουμε το φύλλο μας στη μέση και του αλείψουμε λάδι, τοποθετούμε τους μακριούς κεφτέδες στη μακριά πλευρά του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό, μετά το κόβουμε σε πλάτος 2 δακτύλων και το τοποθετούμε στο ταψί.
  4. Το αλείφουμε με λάδι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ψηθούν οι κεφτέδες. Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον φούρνο.
  5. Παίρνουμε το μαγειρεμένο μας μπέιτι στο μπολ σερβιρίσματος μας και περιχύνουμε τη σάλτσα μας, αν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε με σκορδο γιαούρτι. Καλή όρεξη
    (Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και πιπεριές τσίλι και τριμμένο σκόρδο στους κεφτέδες)
    Εύκολο πρακτικό νόστιμο κεμπάπ μπεϊτί

Σπιτική συνταγή Beyti με φωτογραφία

Κατασκευή Beyti στο Σπίτι
Κατασκευή Beyti στο Σπίτι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button