Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κανταΐφ με κρέμα

Πώς να φτιάξετε Kadayif με κρέμα κρέμας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γειά σου,
Πρώτα από όλα κόβουμε τα κανταΐφ μας σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε τη μαργαρίνη στο τηγάνι και προσθέτουμε το κανταΐφ και τη ζάχαρη. Ανακατεύοντας συνεχώς, τηγανίζουμε το κανταΐφ μας μέχρι να μείνει καθόλου λευκό κανταΐφ. Ρίχνουμε τα ψητά κανταΐφ στο ταψί ή το χρέος μου να κρυώσει.
Για την πουτίγκα βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, το άμυλο, το αλεύρι και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο μάτι της κουζίνας. Όταν τα μάτια γίνουν μάτια, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε για 1 λεπτό ακόμα. Όταν σβήσουμε την εστία περνάμε την πουτίγκα μας από το μίξερ για 2 λεπτά ώστε να ανέβει η αρχική της θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη σαντιγί μας και την περνάμε από το μίξερ για άλλα 2-3 λεπτά. Πασπαλίζουμε από κάτω το μισό κανταΐφ, από πάνω την πουτίγκα και από πάνω το υπόλοιπο κανταΐφ, περιμένουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το κρατάμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Ένα διαφορετικό και πολύ νόστιμο γλυκό για τους καλεσμένους. .

Συνταγή κανταϊφ με κρέμα με φωτογραφία

Κανταΐφ με κρέμα
Κανταΐφ με κρέμα
Κανταΐφ με κρέμα
Κανταΐφ με κρέμα
Κανταΐφ με κρέμα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button