Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιδόρπιο με κρέας και μπανάνα

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για επιδόρπιο με μπανάνα Etimeli;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα από όλα, λίγο γάλα και λίγη ζάχαρη τοποθετούνται σε ένα πιάτο και τα κρέατα είναι ελαφρώς βρεγμένα και τακτοποιημένα στο χρέος μου. Όλα τα υλικά για την πουτίγκα, εκτός από το βούτυρο και τη βανίλια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Ανακατεύεται συνεχώς για να σχηματιστεί μια υφή πουτίγκας. Πριν το αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια στην πουτίγκα. Όταν βγει η πρώτη φωτιά, περιχύνεται πάνω στο κρέας.
Στη συνέχεια, η σάλτσα σοκολάτας μαγειρεύεται σύμφωνα με τη συνταγή πίσω από αυτήν. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Ανακατεύεται από καιρό σε καιρό για να αποφευχθεί η δημιουργία κρούστας. Εν τω μεταξύ, οι μπανάνες κόβονται σε φέτες και τοποθετούνται πάνω στην πουτίγκα. Περιχύνεται με την κρύα σάλτσα σοκολάτας. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα αφού περιμένουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Καλή όρεξη.

Συνταγή γλυκού μπανάνας Etimekli με φωτογραφία

Επιδόρπιο με κρέας και μπανάνα
Επιδόρπιο με κρέας και μπανάνα
Επιδόρπιο με κρέας και μπανάνα
Επιδόρπιο με κρέας και μπανάνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button