Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Fig Sweetheart είναι μια υπέροχη γεύση

Πώς να κάνετε My Fig Sweetheart μια υπέροχη συνταγή γεύσης;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Παίρνουμε στο μπολ μας τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά με το μίξερ, για τουλάχιστον 4-5 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Προσθέστε τα άλλα υλικά εκτός από τα σύκα και ανακατέψτε σιγά σιγά με ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα.
  3. Στεγνώνουμε τα μουλιασμένα σύκα, τα ψιλοκόβουμε, τα προσθέτουμε στο αλεύρι και τα ανακατεύουμε.
  4. Το αδειάζουμε σε λαδωμένο και αλευρωμένο μπουρέκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.
  5. Από την άλλη, ας ετοιμάσουμε την πουτίγκα. Βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο, τη βανίλια και τη σαντιγί και τα ανακατεύουμε καλά, το παίρνουμε στο μάτι και το ψήνουμε ανακατεύοντας μέχρι να πήξει λίγο και να γίνει μάτι με τα μάτια.
  6. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια και ανακατεύουμε, όταν ζεσταθεί η πουτίγκα, προσθέτουμε τη σαντιγί και χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
  7. Ετοιμάζουμε το σιρόπι, προσοχή !!Το σερμπέτι δεν ψήνεται. Παίρνουμε το χλιαρό νερό, τη ζάχαρη και τον καφέ σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  8. Κρατάμε το ψημένο κέικ μας σε αναμονή για 5-6 λεπτά μέχρι να πέσει λίγο η θερμοκρασία, και περιχύνουμε το σιρόπι σε όλο το γλυκό μας με ένα κουτάλι.
  9. Ρίξτε την πουτίγκα και αφήστε το στο ψυγείο για 1 βράδυ αν έχετε τουλάχιστον 4,5 ώρες.
  10. Κοντά στην υπηρεσία σας. Ανακατεύουμε κακάο άχνη ζάχαρη, καρύδα και κανέλα, πασπαλίζουμε το γλυκό μας και σερβίρουμε. Καλή όρεξη.

Σύκο Γλυκό Γλυκό Μια Υπέροχη Γευστική Συνταγή με Φωτογραφία

Σύκο Ταλίμ.  Μια υπέροχη γεύση
Σύκο Ταλίμ.  Μια υπέροχη γεύση
Σύκο Ταλίμ.  Μια υπέροχη γεύση

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button