Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλι

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για επιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι της συνταγής και αφήνοντάς το να κρυώσει.
Γιατί το ζεστό κέικ σερμπέτι πρέπει να είναι ζεστό.

Στη συνέχεια χτυπάμε με μίξερ τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι αντίστοιχα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε αλεύρι βανίλια και μπέικιν πάουντερ και παίρνουμε μια ρευστή σύσταση. Η ποσότητα του αλευριού είναι επαρκής, αλλά μπορείτε ακόμα να την κοιτάξετε. Η προσθήκη του σιγά σιγά θα ήταν χρήσιμη.
Περιμένουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο 180″. Αφού ψηθεί, εισάγουμε την οδοντογλυφίδα στο κέικ και τη βγάζουμε, ώστε να το βοηθήσει να απλώσει καλά το σιρόπι. Ρίχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε πάλι να κρυώσει και πάνω στο γλυκό ρίχνουμε τη σαντιγί που ετοιμάσαμε σύμφωνα με τη συνταγή και προαιρετικά το διακοσμούμε. Υποσημείωση ; Ήθελα να βάλω καρύδια στο κέικ και όταν το ξέχασα το πρόσθεσα αργότερα. Αν θέλετε να προσθέσετε καρύδια και μην ξεχάσετε, μπορείτε να τα ανακατέψετε ενώ ετοιμάζετε τη ζύμη του κέικ. Καλή όρεξη.Επιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλιΕπιδόρπιο γιαουρτιού χωρίς σιμιγδάλι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button