Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας

Πώς να φτιάξετε Συνταγή Γεύματος Αποξηραμένης Μελιτζάνας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας ????????????
Όταν αναφέρεται η ξερή μελιτζάνα, έρχεται στο μυαλό η πρώτη γεμιστή μελιτζάνα. Αυτή θα είναι μια ελαφρώς διαφορετική συνταγή, πρώτα απ ‘όλα, εάν δεν έχετε αυτό το είδος μικρής κομμένης αποξηραμένης μελιτζάνας. Κόβουμε τουλάχιστον 6 7 κιλά μελιτζάνας σε κύβους, τις απλώνουμε σε ένα καθαρό πανί και τις τοποθετούμε σε χώρο που θα βλέπει τον ήλιο όλη μέρα. Βάλτε τη μελιτζάνα στη σκιά μόλις χάσει την υγρή σύστασή της. Μην ξεχνάτε ότι η επόμενη διαδικασία πρέπει να μένει πάντα στη σκιά ???? να το στεγνώνετε για περίπου 1 2 μέρες στη σκιά, θα καταλάβετε όταν αποκτήσει συνοχή (ο καιρός με αέρα διευκολύνει το στέγνωμα) ???? ας έρθουμε στη συνταγή μας

  1. Μουλιάζουμε τις αποξηραμένες μελιτζάνες σε νερό για τουλάχιστον 2-3 ώρες, μετά βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα, αλατίζουμε και βράζουμε τις μουλιασμένες μελιτζάνες. Θα βράσει σε 10 με 15 λεπτά.
  2. Στύψτε το χυμό της βρασμένης μελιτζάνας με το χέρι σας και βάλτε το σε ένα Köse.
  3. Στη συνέχεια κόβουμε τα κρεμμύδια σε κομματάκια ζουλιέν και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα.
  4. Προσθέστε αρκετό ελαιόλαδο για να τσιγαριστεί το κρεμμύδι και όταν πάρει χρώμα το κρεμμύδι, προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και τα μπαχαρικά.
  5. Το γυρίζετε για μια στροφή, μετά προσθέτετε τις μελιτζάνες από τις οποίες έχετε αφυδατώσει και τηγανίζετε για άλλα 5 λεπτά.

Δεν είναι σαν να τρως, στην πραγματικότητα, είναι ένα πλήρες σνακ, σου δίνει ένα πιάτο με κρέας. Θα σου δώσει ακόμη και την αίσθηση. Καλή όρεξη ????????????

Συνταγή γεύματος αποξηραμένης μελιτζάνας με φωτογραφία

Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας
Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας
Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας
Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας
Γεύμα αποξηραμένης μελιτζάνας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button